Viktigt att ha en bra mobil

För mig är det viktigt att ha en bra mobil, både privat och i jobbet. Samma sak med surfplatta. Jag har så att jag har en telefon för jobbet och en för privat bruk. Jag vill inte ha samtal till den privata som gäller jobb eller tvärtom. Surfplatta för jobbet är bra med, men just nu har jag bara en, men har tänkt skaffa en till. Sen har jag funderingar på att skaffa en ny telefon, för en av de jag har, den är rätt gammal. Jag läste en artikel på nätet om bästa mobilen för pengarna för barn och vuxna

Leta efter en bra surfplatta

Jag tänkte att jag ska leta efter en bra surfplatta med, så att jag kan ha en för jobbet och en för privat bruk då. Jag såg att det fanns en sida, bästitest.org/surfplatta, som jämför olika mot varandra. Där kan man se vilken som var bäst i test. Det finns ju dels iPad, men även Samsung samt andra modeller att välja mellan. Det gäller att ta den som funkar bäst med det man ska göra med den.

Alltid bra att jämföra

Det är inte fel att jämföra det man ska köpa, oavsett om det är en mobil, en surfplatta eller annat. Då kan man hitta det som fått bäst i test och så kan man välja om det är vad man vill köpa.

18 Sep 2018