Skaffa sig nytt kontor?

Jag hyr ju en kontorslokal som det är nu, men det är tal om att det kanske behöver flyttas från där snart. Det innebär i så fall att jag måste leta efter en ny kontorslokal att vara i. Det är inte alltid bara så bara att hitta en ny plats heller. Så det gäller väl att ut och kolla läget. Tänker att jag kan kika på nätet, då det finns en del förmedlare av kontor. Jag vill ju att kontoret ska ha rätt läge med, inte allt för långt ut, utan nära stan. Annars tar det för lång tid att ta sig dit från hemma och det har jag inte lust med.

Hitta rätt läge

Så utöver att kontoret man ska hyra, ska ha ett bra pris, samt rätt lokaler, med rätt faciliteter så att säga så är läget viktigt.  Jag vill ju ha ett kontor, där det finns tillgång till lunchrum med kök och så. Så läge är viktigt, lokalen i sig är viktigt. Så det gäller att hitta en kontorslokal som uppfyller alla dessa krav jag har.

Leta online

Jag har sett att det finns en sida som listar olika kontorslokaler. Jag tror jag ska ta och kika närmare på den. De har en sökmotor man kan använda för att få fram det man önskar att man ska få i en lokal för kontoret. Lika bra att göra i god tid i fall det blir att jag måste flytta och byta kontor snart.

29 May 2018