En bäddsoffa till kontoret

Nu är det dessvärre inte en bäddsoffa till mig, i ett eget kontor jag snackar om här, utan det faktum att vi satt in en bäddsoffa i vårt konferensrum. Dels för att ha själva, men även för att kunna erbjuda långväga besökare att stanna över och slippa boka ett hotell. Bäddsoffor är smidiga, hade en själv i min första lya, när jag var ung. Hade inte plats med både en säng och en soffa, så då blev det en soffa som kan göras om till säng.

Sluta med att fika utomhus

På min arbetsplats har vi gjort så att när det är vår och sommar så fikar vi gärna utomhus. Det står ett gäng utemöbler utanför kontoret som är våra. Det är inte fel att komma ut och andas lite frisk luft mellan man jobbar intensivt vid en dator. Nu har ju dock hösten rasat in över oss och vintern är snart här, så utemöblerna har plockats bort. De enda som tar sig ut nu på rasterna är de som rökar. Själv håller jag mig inne, särskilt om det regnar.

Snart dags för personalfest

Det verkar som om att det snart ska bli personalfest på jobbet och sånt är ju alltid trevligt. Lite god mat och dryck och ja vem vet då kanske någon har nytta av den nya bäddsoffan. Det är viktigt att göra saker tillsammans med sina arbetskamrater, som är annat än bara jobb. Det är allt från personalfest, AW till att åka på en trevlig konferens med teambuilding.

 

9 Feb 2018