Behöver du spara big data?

Har du behov av att spara det vi kallar big data? I så fall är det säkraste sättet att spara på är CD pressning. Jag tror att du vet vad jag menar. CD pressning är bättre än CD bränning. Framför allt om det handlar om ett sparande i stora volymer. CD pressning är det billigaste sättet att spara och kopiera på. Om du har bråttom kan du få det inom tre dagar. Du får det precis om du önskar det. Har du behov av formgivning, kan du få hjälp med det. Du får det till landets bästa priser.

Skivfabriken har kunnig personal

Hos Skivfabriken får du ett gratis provtryck innan du bestämmer dig för hur du vill göra. Du betalar inom 30 dagar och får hjälp med hur du ska formge skivorna. I princip kan du pressa vilken data du vill ha; filmer, musik, filer, excelark, allt går att pressa. Vill du inte ha skivor får du kopior till USB-minnen om du så önskar. Du kan även få pressning till DVD:er om du hellre så önskar.

Skivfabriken ligger i Falkenberg

Skivfabriken gör egna CD skivor och DVD skivor i egna lokaler i Falkenberg. All deras produktion sker där. De har kunder allt från musikband och multinationella storbolag inom film. De har hög kvalitet och snabba och pålitliga leveranser.

16 Oct 2017